Besøg os på Efterskolernes Dag

...og oplev den helt særlige Askov-stemning!

Søndag den 24. september kl. 12-17 inviterer vi til åbent hus på Efterskolernes Dag. Alle vores linjer er i fuld gang og du kan med egne øjne opleve noget af det, et ophold på Askov Efterskole består af.

De nuværende elever tager dig og din familie med på en rundtur, så du personligt kan opleve skolen og stemningen, og efterfølgende står lærerne klar til en snak om efterskolen og dens mange muligheder.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. I dukker bare op, så er vi klar til at tage imod jer!

Passer det jer bedre på et andet tidspunkt, kan I ringe til os på tlf. 76961800 og aftale tid til et besøg eller kontakte os via Kontaktformularen her.

"På min rundvisning så jeg så mange forskellige typer og mennesker, og det var helt fantastisk at se så forskellige mennesker snakke sammen og bare ”klikke”. Jeg var helt fortryllet af stemningen, bygningerne og menneskene." (Elevcitat)

Efterskolernes Dag