Fakta om Askov Efterskole

Askov Efterskole er en kreativ efterskole i Sydjylland med 9. og 10. klasse.

På Askov Efterskole er din udvikling i centrum! Her kan du udvikle, udforske og finde dig selv - både fagligt, personligt og kreativt. Og så bliver du klar til din ungdomsuddannelse med studieforberedende undervisning og niveaudeling.

Kreative linjefag
Omdrejningspunktet på Askov Efterskole er vores 6 kreative linjefag. Prøv kræfter med:

Undervisning
Din udvikling sker overordnet set gennem kombinationen af vores boglige fag, vores kreative linjefag og det sociale fællesskab og samvær på skolen.

Askov Efterskole har en boglig profil og det er vigtigt for os, at vores læringsmiljø er præget af den tillid, respekt og tolerance, der er mellem elever og lærere på efterskolen. Det betyder, at vi stiller krav til eleverne om seriøsitet, aktiv deltagelse og dialog og at alle bidrager til et klasserum præget af interesse og fordybelse. Vi forventer at eleverne har ambitioner på egne vegne og har lyst til at rykke sig fagligt.

Læs mere i menuen til venstre hvor du blandt andet kan læse mere om Askov Efterskoles værdigrundlag. Læs også om vores 10. klasses linjer eller kreative linjefag via disse links.

"Det har været magisk. Det har været udviklende, og det har været med til at skabe min identitet. Jeg er blevet mere bevidst om, hvem jeg er. Jeg tror, det er sammensmeltningen af forskellige mennesker og kulturer, der har lært mig noget om mig selv." (Elev 15/16)