Hvad koster et ophold på Askov Efterskole

Betalingen i skoleåret 2018/2019 udgør:

Tilmeldingsgebyr: kr. 1000,-
Depositum: kr. 4.000,-
Skolepenge: kr. 2.250,- excl elevstøtte.

Se en betalingsberegning for skoleåret 2018-2019 her

Efterskoleforeningens hjemmeside kan man selv udregne nettobetalingen. Beregn prisen her.

Skolebetalingen dækker alle ture, rejser mm. og al undervisning undtagen soloundervisning i musikskolen.

Undervisningen i Cambridge-engelsk er ligeledes inkluderet i skolepengene. Ønsker eleven at gå til FCE-prøven eller CAE-prøven koster det 2175,-

Diverse Gebyrer

Udover skolepengene kommer der ikke ekstraudgifter med mindre eleven vælger at få soloundervisning eller vælger at gå til FCE-eksamen i Cambridge Engelsk.

Dog kan der,  f.eks. på designlinien komme nogle udgifter til materialer, hvis eleverne fremstiller et produkt efter eget ønske så som gallakjole, smykker etc.

Desuden betaler eleverne selv bøger til Cambridge-undervisningen, samt skihjelm til skituren (hvis de ikke har en eller kan låne en).

Ved framelding inden skoleårets start

Depositum tilbagebetales ikke, hvis eleven frameldes senere end 16 uger før første skoledag.

Ved framelding i løbet af skoleåret

Depositum tilbagebetales ikke. Dertil er der et udmeldelsesgebyr som beskrives nærmere i skolekontrakten.

Dette gælder også, hvis eleven afbryder opholdet på skolens foranledning.