Hverdagen på Askov Efterskole

Mødet med andre unge på efterskole giver det bedste udgangspunkt for faglig og personlig udvikling og i mødet mellem lærere og elever opstår det særlige efterskolemiljø. Det vil du opleve i hverdagen, i samværet, i undervisningen i fællesskabet og i fritiden. På Askov Efterskole er vi sammen om at skabe et godt efterskoleår.

"Jeg tror, det er sammensmeltningen af forskellige mennesker og kulturer, der har lært mig noget om mig selv" (elevcitat)

Som elev på Askov Efterskole skal du vælge et af vores 6 linjefag. Du har linjefagsundervisning flere gange om ugen kombineret med linjefagsuger, hvor du kun arbejder med dit linjefag. Derudover har du mulighed for at vælge linjefagsrelaterede valgfag, og dermed fordybe dig yderligere.

To gange i løbet af året opsætter vi på tværs af linjefagene en stor teaterforestilling eller musical, ligesom vi to gange om året drager på turné rundt om i landet. Læs alt om Askov Efterskole's Musical Linje her.