Kunst & Designlinjen på Askov Efterskole

Hvorfor vælge Kunst & Design på Askov Efterskole?
På kunst- og designlinjen bliver du udfordret til at forbedre din kunnen og dine færdigheder gennem innovative og kreative håndværksmæssige processer i forskellige materialer.

"Det er første gang , jeg har kastet mig ud i noget kunstnerisk, som jeg egentlig ikke selv troede, jeg kunne finde ud af. Men her har jeg bare turde kaste mig ud i det." (Elevcitat)

Du kommer til at arbejde med forskellige designmetoder, og du lærer at planlægge en kreativ proces fra idé til færdigt produkt.

Vi tager udgangspunkt, i de kunst-, mode- og stilsignaler, der er oppe i tiden.

Du kommer til at udstille i det offentlige rum med f.eks. streetart, modeshows, billeder og installationer. Kort sat kommer din kreativitet på prøve, hvis du vælger Kunst & Designlinjen på Askov Efterskole.

De tre værksteder:

På Askov Efterskole har vi tre kreative værksteder på, som vi enten fordyber os i, hver for sig eller rykker sammen og laver fælles projekter med fælles ramme enten med hensyn til inspiration, produkt, materiale, værktøj, funktion og/eller andet.

Keramisk værksted:

• keramisk haute couture (tøj af keramik)
  • gibsafstøbninger til flydelersforme
  • krukker
  • smykker
  • installationer fx til lys
  • lamper
  • figurative værker

Billedkunst-værkstedet

• streetart
  • tegning
  • maleri
  • arkitektur
  • foto
  • installationskunst
  • kunsthistorie
  • landart

Tekstil-værkstedet

• Re-design
  • modeshow
  • Do-redo
  • gallakjoler
  • beklædningsdesign
  • tekstilbearbejdning
  • mode og fashion

Projekter

Se billeder fra nogle af de forskellige projekter, vi har arbejdet med.

Læs også om vores andre linjefag som Filmlinjen og Musiklinjen. Husk at alle vores linjefag tilbydes til 9. klasse og 10. klasse.