Teaterefterskole

  • Askov Efterskoles teaterlinje
  • Teaterundervisning på Askov Efterskole
  • Askov Efterskoles teaterlinje
  • Teaterefterskole i Sydjylland

Teaterlinjen på Askov Efterskole

Vi elsker teater! Gør du også? Og vil du udleve din passion for teater på en teaterefterskole? Så er teaterlinjen på Askov Efterskole det helt rette sted for dig.

Teaterlinjen på Askov Efterskole kræver engagement, tillid, nærvær og åbenhed. Man skal turde træde ud af det ukendte og opdage nye sider af sig selv og andre i en teaterfaglig kontekst.

På efterskolens teaterlinje arbejder vi bl.a. med karakterarbejde, improvisation, stunt, mimik, teatersport, manuskript-skrivning, og hvordan du bruger kroppen og stemmen til at udtrykke dig på en scene og nå helt ud til publikum - selv på bagerste række i salen.

Du vil stifte bekendtskab med forskellige teatergenrer og forskellige skuespilteknikker og i løbet af året opsætter vi forskellige store og små forestillinger. Blandt andet har teaterlinjen tidligere samarbejdet med musiklinjen om opsætning af teaterkoncerter. Se billeder fra opsætningen af "Human Nature", hvor teater- og musik-eleverne arbejdede kreativt med Michael Jacksons store bagkatalog.

Brænder du også for at synge, kan musicallinjen på Askov Efterskole måske også være for dig. Alle vores linjefag tilbydes til 9. klasse og 10. klasse.