Rejse & Turné

På Askov Efterskole er alle elever afsted på en fælles skitur til Østrig og Italien. Derudover er alle elever med på linjefagsturné i løbet af året. Alle ture og rejser er inkluderet i skolepengene.

Skituren

I januar rejser hele skolen på skitur. Vi skal bo i byen Pfundz tæt ved den italienske og schweiziske grænse og stå på ski i både Nauders (Østrig) og Schöneben (Italien).

I Pfunds bor vi på Hotel Schöne Aussicht, hvor der bliver sørget godt for os med hyggelige værelser og tre retter mad når vi kommer trætte hjem fra pisterne:)

Fortvivl ikke hvis du aldrig har stået på ski før! Det har de færreste...

Turné

Når man har arbejdet koncentreret med sit linjefag igennem længere tid er det sjovt at komme ud og få inspiration og vise hvad men kan. Derfor er der både linjefagsuger og linjefagsturné flere gange i løbet af skoleåret.

Gennem forestillinger, koncerter, udstillinger, shows og meget andet får eleverne mulighed for at vise, hvad de har arbejder med i løbet af året.

Derudover byder turnéen også på inspiration til fremtiden gennem besøg på f.eks.:

Målet er at eleverne på Askov Efterskole tilegner sig erfaring i at optræde, fremvise og performe, samtidig med at de får en masse fantastiske oplevelser og brugbar inspiration med sig.