Efterskolernes Aften

Besøg os på Efterskolernes Aften...

... og oplev den helt særlige Askov-stemning!

Onsdag den 8. januar 2020 fra kl. 18-21 inviterer vi til åbent hus på Efterskolernes Aften. Alle vores linjer er i fuld gang, og du kan med egne øjne se, hvordan Askov Efterskole summer af liv, kreativitet og stærke venskaber.

De nuværende elever viser dig og dine forældre rundt på skolen, så du kan spørge løs og høre mere om hverdagen på Askov Efterskole. Efterfølgende står lærerne klar til en snak om efterskolen og dens mange muligheder.

Glæd dig også til at høre mere om vores kreative linjefag: Animation, Teater, Musik, Forfatter, Kunst og Design, Musical og Game Design.

Vi optager elever på venteliste til skoleåret 2020/2021, men der er stadig ledige pladser til skoleåret 2021/2022 og frem.

Tilmelding er ikke nødvendig. I dukker bare op, og så står vi klar til at tage imod jer. Vi glæder os til at se jer! :)

Passer det jer bedre på et andet tidspunkt, kan I ringe til os på tlf. 76961804 og aftale tid til et besøg eller kontakte os via kontaktformularen her.