Kommende elevers aften (invitation)

02/05 2017

Kære kommende elev og forældre

I inviteres hermed til:

Kommende elevers aften

Onsdag d. 17. maj kl. 19.00

Aftenen er ikke obligatorisk, men ment som et tilbud, hvor I kan få yderligere informationer om skolen, og hvor I kan møde jeres kommende efterskole-kammerater og efterskolelærere.

Bemærk at skolestart er flyttet til søndag d. 13. august. Dette skyldes at Undervisningsministeriet har flyttet eksamensperioden i maj-juni 2018. Derfor slutter skoleåret først lørdag d. 30. juni, og ikke d. 23. juni som tidligere er meldt ud.

Programmet for aftenen er:

Kl. 19.00:           Velkomst i Festsalen

Kl. 19.30:           Møde med forældrene v/ forstander Helle Barnhøj og sekretær

Helle Klitgaard

Fælles aktiviteter for eleverne  sammen med lærerne

Kl. 20.30:           Kaffe i Spisesalen.

Kl. 21.00:           Tak for i aften

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i arrangementet, sender vi naturligvis alle relevante informationer til jer inden skolestart. Den endelige årskalender for skoleårets aktiviteter vil først ligge færdig midt i juni.

Helle Barnhøj