Tilmelding til Besøgsdage og besøgsaftener

I løbet af året har du flere muligheder for at opleve Askov Efterskole helt tæt på, når vi holder besøgsaften.

Du og dine forældre er meget velkomne. Der vil være aktiviteter i vores værksteder, så du kan opleve linjefagene, få en rundvisning og snakke med vores søde elever og lærere. Og så skal du ellers bare snuse den gode Askov-stemning ind.

Vi glæder os til at møde dig og din familie!

VIGTIGT:

Pga Corona har vi ændret på proceduren i forbindelse med besøg på skolen:

Besøg er i øjeblikket udelukkende forbeholdt familier med elever til skoleårene 2021-22 og 2022-23. Til efterfølgende skoleår tilbyder vi besøg efter sommerferien.

I får først en rundvisning og derefter en snak med  en lærer. Vi afsætter en time pr. familie og beder jer have forståelse for den stramme tidsplan, da vi prøver at tilgodese alle, der ønsker at besøge os.

I skal alle medbringe en negativ Covid-19 test, som er max. 72 timer gammel. Ligeledes skal I bære mundbind under besøget.

Hvis I ønsker at besøge skolen, så skriv til Helle Klitgaard på hk@askovefterskole.dk, som efterfølgende vil sende et link til vores booking-system.

Har du spørgsmål?

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til os.
Brug kontaktformularen eller giv os et ring.

Eller ring:

Telefontid: