Tilmelding til Besøgsdage og besøgsaftener

I løbet af året har du flere muligheder for at opleve Askov Efterskole helt tæt på, når vi holder besøgsaften.

Du og dine forældre er meget velkomne. Der vil være aktiviteter i vores værksteder, så du kan opleve linjefagene, se skolen og snakke med vores søde elever og lærere. Og så skal du ellers bare snuse den gode Askov-stemning ind.

Først er der fælles velkomst og information ved forstanderpar Thomas og Katrine, hvorefter I får en rundvisning af en elev. Efterfølgende er der mulighed for at snakke med en lærer over en kop kaffe og et stykke kage.

Vi glæder os til at møde dig og din familie!

I skal alle kunne fremvise coronapas i forbindelse med besøget. (Vaccine eller en negativ test)

I tilmelder jer via nedenstående link:

OBS!!! Efterskolernes Aften. Onsdag d. 12/1 kl. 18.00-21.00 er AFLYST pga Corona.

Onsdag d. 27/4 – 2022   kl. 19.30-21.00

Søndag d. 22/5 – 2022 kl. 13.00-16.00

Har du spørgsmål?

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til os.
Brug kontaktformularen eller giv os et ring.

Eller ring:

Telefontid: