Undervisning på Askov Efterskole

På Askov Efterskole sætter vi den enkelte elevs udvikling i centrum – både fagligt, personligt og socialt. Det betyder, at vi tilpasser undervisningen til den enkeltes behov og niveaudeler undervisningen, så alle kan blive mødt på netop det niveau, de er og får de bedste forudsætninger for at udvikle sig. Vi tilbyder også undervisning i Cambridge Engelsk for dem, der ønsker et internationalt højt niveau på deres engelsk.

Undervisningen på Askov Efterskole er studieforberedende og sikrer vores elever det bedste grundlag for videre uddannelse.

Et kreativt fællesskab

Vi tilbyder både ambitiøs boglig undervisning samt kreativ undervisning i vores 7 linjefag. Her får vores elever mulighed for at møde andre med samme interesse som dem og indgå i et kreativt fællesskab, hvor det vrimler med gode idéer og nye vinkler på hinandens projekter.

Læs mere om vores 7 linjefag og se vores udvalg af valgfag.