Game design som linjefag på Askov

Besøg os - Alle er velkomne!

Game design

SKAB EN VERDEN OMKRING DIG
Forestil dig, at du selv kan skabe verden omkring dig. Selv kan designe, hvad der skal ske, og hvem der er i den. På Askov Efterskole har du mulighed for at prøve kræfter med spiludvikling på højt niveau.

Elsker du at game? Og vil du gerne med om bag kulissen og opleve, hvordan spil bliver til – fra første idé til færdigt computerspil? Så er Game Design noget for dig!

Du behøver ikke vide en masse om computere eller programmering for at vælge Game Design. Men du skal have lyst til at arbejde med dine kreative idéer – og bruge computeren til at gøre dem til virkelighed.

Vi forventer desuden, at du medbringer din egen computer til undervisningen. Det skal være en nyere computer med stor plads, og det er underordnet, om det er en stationær eller bærbar.

Glæd dig til
at arbejde med:

3D-Grafik

Programmering

Grafisk design

Spiludvikling

Spildesign

Spilteknologi

Spiludvikling handler ikke kun om kompliceret kodearbejde eller tunge computerprogrammer. Spiludvikling er din mulighed for at bygge dit eget univers; at skabe en hel verden og bestemme, hvad der skal ske. Du kan gøre alle dine kreative idéer til virkelighed, og kun din fantasi sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

På Game Design arbejder vi meget med kreativ idéudvikling og har et tæt samarbejde med efterskolens Animationslinje, som er med til at skabe de animationer og karakterer, der gør spillet engagerende og levende.

Vi samarbejder også med Game College i Grenaa, som hvert år kommer og laver Game Jam weekend sammen med os.

Om linjen

UNDERVISNING PÅ GAME DESIGN-LINJEN
På Game Design får du mulighed for at udvikle dine helt egne spil. Når efterskoleåret er slut, vil du have designet dit helt eget spil – fra start til slut med alt hvad det indebærer af historie, levelopbygning, karakterdesign, programmering og animation.

Du lærer de grundlæggende teknikker inden for spildesign, arbejder kreativt med dine idéer og får erfaring med programmering og grafisk design, som du kan bruge i din videre uddannelse og karriere, hvis det er det, du drømmer om.

Mød Mikkel

Hør hvad Mikkel siger om, at være elev på Game design-linjen

Mikkel er elev på Game Design-linjen på Askov Efterskole.
Her fortæller han om linjefaget.

Store oplevelser - Foran og væk fra skærmen

NOGET FOR DIG?
Glæd dig til at opleve den hektiske summen og kreative stemning, der opstår, når vi starter linjefaget op med en intensiv workshop i samarbejde med Grenaa Game College. I en af efterskoleårets første weekender afholder vi nemlig Game Jam, hvor lærere og elever fra Grenaa Game College giver os en udfordring i at udvikle små spil på et ganske kort tidsrum. Desuden afholder vi linjefagsuger, hvor vi fordyber os i spiludvikling og tager på ekskursioner til f.eks. spilstudier og animationsstudier.

Lyder Game Design som noget for dig? Besøg os og hør nærmere.

Har du spørgsmål?

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til os.
Brug kontaktformularen eller giv os et ring.

Eller ring:

Telefontid: