Personalet
på Askov Efterskole

Thomas Tarp Hansen

Forstander

Thomas er født i 1976 og har været ansat på skolen siden 2001.

Thomas er opvokset på Vandel Efterskole og på den måde “opflasket” med efterskoletanken. Thomas er læreruddannet med liniefag i musik og dansk og udover at være forstander underviser han på musiklinjen.

I sin fritid er Thomas guitarist i to bands – Metropol og Rust. Han er gift med Katrine og på skolen sammen med deres to børn, Eskild og Alfred.

Katrine Munk

Viceforstander

Katrine Munk er født i 1975 og har været ansat som viceforstander siden 2018. Hun er uddannet lærer med linjefag i engelsk og billedkunst og var i 2001 med til at starte efterskolen. Udover at være viceforstander underviser Katrine på Kunst og designlinjen, i valgfaget keramik og nogle gange i dansk. I sin fritid arbejder hun med maleri og keramik, som bl.a. sælges på museet Trapholt, Kunsthåndværket i Ebeltoft og hos Fabrikanterne i Vejle.

Katrine er gift med Thomas og sammen med deres børn Eskild og Alfred bor de på skolen i forstanderboligen.

Nicolai Brus Hansen

Lærer

Nicolai er født i 1985, og har været ansat siden 2017. Hans uddannelsesmæssige baggrund er en bachelor i karakteranimation fra The Animation Workshop i Viborg. Han har arbejdet som freelance animator på projekter som fx Telltales’ spil The Walking Dead.

Han underviser på animationslinjen, i valgfaget karakterdesign, produktudvikling, idræt og matematik. Derudover har Nicolai weekendkurser på Sønderborg Kunstskole i Visual Storytelling.

Fritiden bliver brugt på at udfolde sig kreativt, suse rundt i de danske skove sammen med sine fire slædehunde samt hjemmehygge med familien, som består af ægtefællen Malene og to energifyldte, kreative børn.

Sarah Schulze

Lærer

Sarah er født i 1975 og har været ansat på skolen siden 2007.
Sarah er uddannet i tysk og dramaturgi fra Århus Universitet. Hun underviser i tysk, Cambridge-engelsk, kulturfag samt på teater- og musical-linjen.

Sarah har gået på en privat showteaterskole, og i sin fritid synger hun i bandet Locomotion.
Sarah bor i Askov med sin familie.

Kenneth Dünne

Lærer

Kenneth er født i 1979 og har været ansat på efterskolen siden august 2015. Han har tidligere arbejdet i forsvaret, samt haft et kortere ophold i folkeskolen.

Kenneth er uddannet i matematik, historie og samfundsfag på UCSYD i Haderslev. Han underviser i matematik, idræt og valgfaget ’sport for sjov’.

I fritiden holder Kenneth sig aktiv med forskellige former for idræt, samt bruger tiden på fiskeri.
Kenneth bor ved Sommersted sammen med sin familie.

Carina Lya Nielsen

Lærer

Carina er pt. på barsel

Carina er født i 1986 og har været ansat på skolen siden december 2014. Carina er uddannet visuel kommunikationsdesigner fra Kolding Designskole. Hun underviser på kunst og designlinjen samt i dansk og tegning. Derudover underviser Carina i kreative valgfag og fællesfag på højskolen.

I sin fritid tilbringer Carina tid sammen med venner og familie, dyrker sin interesse for kunst og litteratur og arbejder i den forbindelse med egne illustrative projekter. Carina bor sammen med sin kæreste Lasse, deres datter Anna og katten Birk. 

Claus Bjerre Jacobsen

Lærer

Claus er uddannet fra Design Skolen i Kolding og underviser i Game Design, Projekt10 og projektledelse. 

Claus blev ansat i 2017 efter han havde været på rundvisning med sin datter. De fandt en anden efterskole til hende og Claus blev hos os!

Inden Claus blev efterskolelærer arbejdede han i reklamebranchen samt været konceptudvikler for bl.a. LEGO og Nike.

I sin fritid elsker Claus at løbe og være sammen med sin familie.

.

Kirsten Bøgh Fuglø

Lærer

Kirsten er født i 1958 og har været ansat på skolen siden 2002.

Hun er seminarieuddannet med linjefag i matematik, fysik/kemi, håndarbejde, engelsk samt natur/teknik. Hun underviser i Cambridge-engelsk, idræt og valgfag samt på Bri10sh linjen i Advanced English, matematik og science, og så er hun skolevejleder.

Kirsten har mest boet i Danmark, men også i Tanzania, USA og Færøerne. Kirsten er vild med det engelske sprog og med at køre motorcykel. Derudover er hun børneinstruktør på Askovs amatørscene – Sløjdscenen. Kirsten bor på skolen sammen med sin mand, Eli, der også er lærer på skolen.

Ole Nyegaard

Lærer

Ole er født i 1962, magister i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og lærerudannet på Nørre Nissum Seminarium. Han har spillet i et punkband, gået på kunstskole, været munk, arbejdet som cykelbud, rengøringsmand, arbejdsmand, stenhugger, akademiker, kommunikationsrådgiver, pakkepost og meget mere.

Ole bor som deltidseremit på skolen, samler på bøger, spiller PS4 og løber halvmarathon. Han er desuden far til to voksne døtre.

Ole har været ansat siden 2017 og underviser i dansk, kulturfag og på Forfatterlinjen.

Sara Reinholdt Durand

Lærer

Sara er under uddannelse på den frie Lærerskole i Ollerup og er ansat fra august 2018. Hun underviser i dansk, engelsk, kulturfag og fransk.

Eli Fuglø

Lærer

Eli er født i 1959 og har været ansat på skolen siden 2002.

Eli er uddannet svagstrømsingeniør og voksenunderviser. Han har desuden taget fysik/kemi som linjefag på læreruddannelsen. Eli underviser i matematik og naturfag (fysik/kemi, biologi, geografi) samt valgfag.

Eli kommer fra Færøerne og har desuden boet nogle år i Grønlad.

Sin fritid kan Eli allerbedst lide at bruge med sin ægtefælle, Kirsten, som også arbejder på efterskolen. Sammen kører de land og rige rundt på deres motorcykler , hvor de besøger børn og børnebørn samt tager på MC-træf. Desuden instruerer Eli, sammen med Kirsten, et børnehold på det lokale amatørteater.

Eli bor på skolen sammen med Kirsten og deres kat, Kaki.

 

Grethe Nielsen

Lærer

Grethe  er født i 1968 og har været ansat på skolen siden 2006. Hun underviser på kunst og designlinjen samt i tysk, matematik og idræt.

Grethe har været elev på både efterskole, håndarbejdsskole og gymnastikhøjskole inden hun selv uddannede sig som lærer på seminariet med linjefagene tysk, matematik og håndarbejde.

Inden Grethe blev ansat på Askov Efterskole har hun arbejdet som folkeskolelærer og efterskolelærer.

Grethe bor i Askov med sin mand, Kristian, 4 høns og 3 børn, hvis de er hjemme.

Kreative projekter, havearbejde, gymnastik og løb holder hende i gang.

Nicolai Damgaard

Lærer

Nicolai har været professionel musiker siden han var 19. Han underviser på musiklinjen og i valgfaget Elektronisk musik. Derudover har han soloundervisning i klaver og trommer.

Helle Klitgaard

Sekretær

Helle er efterskolens sekretær og holder til i ‘komando-centralen’ på kontoret. Det er oftest Helle, du får i røret, når du ringer til skolen.

Besøg os - Alle er velkomne!

Har du spørgsmål?

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til os.Brug kontaktformularen eller giv os et ring.

Eller ring:

Telefontid:
Mandag – torsdag: 09.00 – 15.30
Fredag: 09.00 – 14.00